Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan készülnek a karkötők?

Karkötőink mindegyike kézzel készül, vízálló, minőségi viaszolt szálakból, melyek rendkívül tartósak.

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?

Az esetek túlnyomó többségében a rendelés leadásától számított 2-3 munkanapon belül megérkezik a csomag.

Mennyibe kerül a szállítási díj?

A szállítási díj egységesen 499 forint. 10 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyen szállítunk.

Mi történik ha meggondolom magam?
Ha úgy döntesz mégsem kéred a terméket, 15 napon belül jelezd nekünk és mi visszatérítjük Neked a vételárat.
Mi van akkor ha nem vagyok otthon a csomag érkezésekor?
Ebben az esetben a postás egy értesítőt hagy a levélszekrényben, és a csomagodat az értesítőn megjelölt postán tudod majd átvenni.
Személyes átvételre van lehetőség?
Egyelőre csak házhozszállítással tudjuk hozzád eljuttatni a megrendelt termékeket.
Hogyan tudok fizetni?

Fizetni bankkártyával, Barion egyenleggel vagy PayPal-lal tudsz. Elkötelezett hívei vagyunk a modern, online technológiák és fizetési módszerek alkalmazásának. A bankkártyás fizetés biztonságos, gyors, kényelmes, nyomon követhető, végül, de nem utolsósorban olcsóbb, mint az utánvétel. A bankkártyával történő online vásárlás egyre elterjedtebb itthon is, külföldön pedig a legnépszerűbb fizetési megoldás.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Weboldalunk minden fejlesztési fázisában prioritásként kezeltük a biztonságot. Éppúgy, mint pl. a jófogás.hu, vagy az Extreme Digital, mi is az online fizetési megoldásokban úttörő és biztonságos Barion rendszerét használjuk. A Barion rendszere megfelel a PCI-DSS, azaz Payment Card Industry Data Security Standards követelményeinek! Ha szeretnél, erről bővebben itt olvashatsz: https://doksi.barion.com/PCI-DSS.  A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi.

Kártyaadataidat mi soha nem látjuk, azokat kizárólag a Barion felületén kell megadnod, ahova fizetéskor irányítunk át. Emellett a biztonság fokozása céljából weboldalunkon mindenhol titkosított SSL tanúsítványt használunk.

Ha még mindig bizonytalan vagy, akkor érdemes tudnod, hogy bankszámla terheléseket követően 24-48 óráig minden banknak van “visszahívási” joga (chargeback). Így ha bármikor jogosulatlan terhelést észlelsz a számládon, a bank visszahívja az összeget a számládra miután jeleztél neki. Összességében tehát az online bankkártyás fizetés egy megbízható weboldalon legalább annyira biztonságos, mintha bármelyik szupermarketben, vagy éppen plázában használnád a kártyádat.

Hogyan tudok Barion tárcával fizetni?

Először is nyiss egy ingyenes Barion tárcát a https://secure.barion.com/ címen.

Ezt követően a kívánt összeggel fel kell töltened a tárcád, melyet háromféleképpen tudsz megtenni: meglévő bankszámládról átutalással, bankkártyával és készpénz befizetéssel. A pontos részleteket megtalálod a Barion oldalán.

Ezután már tudsz nálunk fizetni a Barion tárcáddal.  

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Más kérdésem van!

Kérdezz Messengeren (kattints az oldal jobb alsó sarkában látható ikonra) vagy írj nekünk emailt a Kapcsolat oldalunkon!  

Pin It on Pinterest